top of page

Termeni și condiții

CALLPETER SRL, cu sediul în Sat Ghermanesti, Com. Snagov, Str. Calugareni Nr. 35, Jud. Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J23/214/2021, cod de identificare fiscală 43565319, deține site-ul www.petersplace.com.

În continuare CALLPETER S.R.L va fi menționat în calitate de Furnizor, iar utilizatorul, persoana care utilizează site-ul în vederea informării, plasării unei comenzi sau solicitării unei oferte, va fi menționat în calitate de Client.

Site-ul este conceput pentru a prezenta Clientului produsele și serviciile oferite de Furnizor și pentru a facilita procesul plasării comenzilor.

Definirea termenilor:

  • „Client/Clienti” inseamna vizitatorul site-ului care efectueaza o Comanda Online pentru achizitionarea produselor disponibile pentru comandă

  • „Produsele” sunt reprezentate de torturi pentru diferite ocazii (nuntă, botez, aniversare, petrecere corporate) și de alte produse de cofetărie-patiserie prezentate pe site. Între fotografiile prezentate pe site și produsul pe care Clientul îl primește pot exista diferențe datorate realizării manuale a decorațiunilor și torturilor. 

  • „Comanda Online” inseamna o comanda plasata de Client pe site prin care Clientul isi exprima dorința de a achiziționa unul sau mai multe produse existente pe site. 

  • „Site-ul” este aplicația web prin intermediul căreia sunt prezentate informații de interes pentru Client, produse și servicii oferite de Furnizor.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile aplicabile raporturilor ce se nasc intre Furnizor si fiecare Client care utilizează site-ul in vederea, cu ocazia sau ulterior efectuarii unei Comenzi Online.

CUM COMAND?

 

Comenzile pot fi plasate prin următoarele metode:

  • prin intermediul site-ului

  • prin trimiterea unui e-mail la cofetarie.contact@gmail.com, în care sunt precizate informațiile despre comandă (denumire produs, cantitate, locație livrare- dacă este cazul, număr telefon de contact, persoana care va ridica produsele, data la  care trebuie onorată comanda, etc.

  • telefonic, în locația de unde se dorește ridicarea comenzii sau la numărul 0758 899 772, cu precizarea locației din care se dorește ridicarea comenzii

 

CARACTERISTICI ALE COMENZII ONLINE

 

Prin utilizarea Site-ului  si, dupa caz, inregistrarea unei Comenzi Online, Clientul accepta si este de acord cu forma de comunicare la distanta (telefonic sau e-mail) prin care Furnizorul isi deruleaza activitatea.

Pe site puteți comanda unul dintre modelele sau sortimentele propuse. Este necesar să completați câmpurile cu privire la: Sortimentul dorit, Modalitatea de livrare, locația, ziua, data și ora ridicării/livrării comenzii, mesajul pe care doriți să-l conțină tortul sau alte detalii referitoare la comandă, numărul de invitați.

Permitem clienților noștri să plaseze comenzile online pentru a înregistra mai rapid comenzile și pentru a eficientiza procesul de transmitere al comenzii.

Valoarea totală a comenzii este una estimativă. În urma discuției cu operatorul nostru, detaliile comenzii se pot modifica, ceea ce atrage și modificarea prețului final. Tortul va fi cântărit la final și se va calcula prețul în funcție de greutatea acestuia. De aceea, prețul final va fi comunicat în momentul ridicării comenzii. Clientul își va da acordul cu privire la modificările stabilite în momentul confirmării comenzii. Prestatorul nu va opera modificări în comanda plasată pe site, Clientul nu va primi e-mail de confirmare a modificării comenzii plasate pe site.

Furnizorul pune la dispozitia Clientului adresa de e-mail indicata in sectiunea „Contact” din Site, pentru identificarea si corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor.

Având în vedere că este vorba de un tort personalizat, în anumite cazuri, cu decorațiuni realizate manual, greutatea finala poate varia cu ± 500 g in cazul unui tort de pana in 5 kg, sau cu ± 1 kg in cazul unui tort de nunta sau botez.

În cazul în care există erori în site și s-a sesizat după plasarea comenzii, Furnizorul are dreptul să anuleze comanda clientului, fără a-i oferi acestuia din urmă despăgubiri, bonusuri, reduceri sau alte beneficii.

 

PREȚUL

 

Prețul torturilor este exprimat în lei/kg. Pentru torturile cu decor simplu, prețul pe kg este cel prezentat în secțiunea TORTURI. Pentru torturile cu decor complex, învelite în marțipan se mai adaugă 20 lei/kg pentru sortimentul de tort dorit. Întotdeauna, prețurile și ofertele prezentate în cofetărie vor fi considerate de actualitate, actualizarea site-ului necesitând mai mult timp.

POLITICA DE COMANDĂ ONLINE

 

Accesul la Site in vederea efectuarii unei Comenzi Online ii este permis oricarui potential Client, persoană fizică cu vârsta peste 18 ani care actioneaza cu un scop legitim si care are intentia de a achizitiona de la Furnizor unul sau mai multe Produse, cu respectarea prezentelor conditii si termeni.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza accesul unor Clienti la o parte sau la toate functiile Site-ului si de a restrictiona procesarea si/sau livrarea unei Comenzi Online in cazul in care exista suspiciuni de frauda din partea Clientului sau daca acesta are un comportament care poate prejudicia interesele Furnizorului.

Comunicarea cu Furnizorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site.

TERMEN PLASARE COMANDĂ

 

Comenzile pentru torturi aniversare trebuie plasate cu minim 72 ore înainte de data ridicării comenzii, iar comenzile pentru torturi de nuntă, botez sau evenimente corporate trebuie plasate cu minim 10 zile înainte.

Atenție! Trimiterea unei comenzi de pe site prin intermediul formularelor sau prin e-mail, nu constituie finalizarea obligatorie a comenzii. Colegii noștri vă vor contacta cu privire la detaliile comenzii. În situația în care nu revenim cu un răspuns în timp util, avem rugămintea să ne contactați telefonic. Este posibil, uneori, din motive tehnice, solicitarea dvs să nu ajungă la noi. Datele dvs personale furnizate în momentul plasării comenzii vor fi prelucrate conform termenilor precizați în Politica de confidențialitate. În momentul în care furnizați datele dvs personale pentru trimiterea comenzii vă dați acordul cu privire la utilizarea acestor date în vederea finalizării comenzii inițiate.

 

Cum plătesc?

Plata se face doar la ridicarea sau primirea comenzii sau în cazul persoanelor juridice plata se poate face şi prin ordin de plată.

Cum livrăm?

Transportul este contra cost în afară Municipiului București, livrările se fac doar în cazul evenimentelor sau pentru comenzi peste 1000 lei. Produsele sunt livrare în condiţii optime, cu maşini frigorifice, respectând toate normele de igiena şi siguranţă alimentară.

Unde livrăm?

 

Transportul este contra cost în afara Municipiului București, livrările se fac doar în cazul evenimentelor, iar detaliile se vor discuta în prealabil, înainte de confirmarea comenzii.

Produsele de cofetarie sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

Toate preturile sunt cu TVA inclus conform legislatiei in vigoare. 

 

LEGEA APLICABILĂ

 

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Furnzior si Clienți se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

FORȚA MAJORĂ

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, text, logo-uri, simboluri), continutul e-mailurilor trimise Clientului de catre Furnzior, orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Furnizorului, Clientului, date referitoare la Furnizor, sau alte date privilegiate ale acestuia sunt proprietatea exclusiva a Furnizorului. Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza astfel de date numai in scopuri personale sau non-comerciale si numai in cazul in care nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

bottom of page