top of page

Politica de confidențialitate

CALLPETER SRL, cu sediul în Sat Ghermanesti, Com. Snagov, Str. Calugareni Nr. 35, Jud. Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J23/214/2021, cod de identificare fiscală 43565319, respectă legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal vor fi colectate şi prelucrate de către CALLPETER SRL. numai în măsura permisă prin Regulamentul UE 2016/679  cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Definirea termenilor:

  • date cu caracter personal – orice informaţii referitoare la o persoana fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

  • prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice mod, alăturarea, combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.

Conform Regulamentului UE cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, CALLPETER SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Puteți utiliza formularele de contact pe site-ul nostru, pentru a ne contacta pentru orice solicitare. Datele personale pe care le-ați introdus în formularul de contact sau în formularul de comenzi vor fi procesate numai în scopul de a răspunde solicitării dvs. și doar dacă v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor. Prelucrarea se bazează in mod legal pe art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.

Scopul colectării datelor: datele dumneavoastră personale, așa cum sunt colectate în Formularul de contact sau în Formularul de comenzi (nume, telefon, adresă de email, adresa livrare), vor fi utilizate doar pentru a vă contacta cu privire la solicitarea dvs. În funcție de situație, vom opta pentru un răspuns prin e-mail sau pentru o conversație telefonică. Nu vom folosi datele în alte scopuri și nu le vom transfera niciunui terț. Vor avea acces la datele dvs personale doar persoane autorizate de către CALLPETER SRL. Datele vor fi șterse la solicitarea dvs sau în termen de 365 de zile de la primirea acestora.

Confidenţialitatea dumneavoastră este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidenţialităţii datelor personale vă prezintă ce date cu caracter personal colectează CALLPETER SRL de la dumneavoastră, prin intermediul interacţiunilor noastre, precum şi modul în care utilizăm datele respective şi în ce scopuri.

CALLPETER SRL produce şi comercializează o gamă largă de produse de cofetărie, gelaterie, patiserie şi oferă consultanţă privind organizarea de evenimente (nunţi, botezuri, petreceri corporate).

Utilizarea site-ului şi a produselor CALLPETER SRL reprezintă acordul dumneavoastră ca CALLPETER SRL să adune şi să proceseze informaţii personale în conformitate cu această politică de confidenţialitate.

Datele colectate sunt utilizate pentru a finaliza comanda sau pentru a vă oferi mai multe informații cu privire la solicitarea trimisă. Dacă alegeţi să nu furnizaţi date care sunt necesare pentru a furniza un produs sau serviciu există posibilitatea să nu puteţi achiziţiona produsul său serviciul respectiv. Din datele pe care le adunăm, putem oferi informaţii în funcţie de preferinţele utilizatorului. Noi analizăm preferinţele consumatorilor noştri pentru a ne perfecţiona produsele.

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres că datele dumneavoastră să fie folosite de CALLPETER SRL în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

  • NUMELE ŞI DATELE DE CONTACT. Colectăm numele şi prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa poştală, numărul de telefon, date de facturare şi alte date de contact similare.

  • CONȚINUT. Colectăm informaţiile pe care ni le furnizaţi şi conţinutul mesajelor pe care ni le trimiteţi, cum ar fi feedback-ul sau recenziile produselor, serviciilor pe care pe care le scrieţi său întrebări şi informaţii pe care le transmiteţi serviciului de comunicare cu clienţii. Atunci când ne contactaţi, cum ar fi când solicitaţi consultanță/suport pentru informaţii referitoare la produsele şi serviciile noastre prin intermediul site-ului cofetariiledelice.ro – prin contact, cerere ofertă, conversaţiile prin telefon cu reprezentanţii noştri pot fi monitorizate şi înregistrate.

CALLPETER SRL foloseşte datele pe care le colectăm în trei scopuri de bază:

  1. Pentru a ne desfăşura activitatea şi a furniza serviciile şi produsele pe care le oferim (incluzând îmbunătăţirea şi personalizarea acestora);

  2. Pentru a trimite comunicări, inclusiv comunicări promoţionale şi oferte personalizate;

  3. În scopuri publicitare.

CALLPETER SRL nu va dezvălui unei terţe părţi niciuna dintre datele dumneavoastră (informaţii personale sau informaţii opţionale) fără acordul dumneavoastră, cu excepţia cazului în care avem convingerea, de bună credinţă, că legislaţia ne impune acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau proprietăţii CALLPETER SRL.

FURNIZAREA PRODUSELOR.

 

Folosim datele pentru a derula relaţii comerciale cu dumneavoastră şi a vă oferi produsele noastre. Adesea, aceste produse includ caracteristici personalizate şi recomandări care vă sporesc satisfacţia şi adaptează automat experienţele produsului pe baza datelor pe care le avem despre preferinţele, interesele şi locaţia dumneavoastră.

CONSULTANŢĂ PENTRU CLIENŢI.

Folosim datele pentru a identifica problemele serviciilor şi produselor, a identifica nevoile clienţilor şi a oferi alte servicii de relaţii cu clienţii şi servicii de asistenţă.

ACTIVITĂŢILE ECONOMICE.

 

Folosim date pentru a dezvolta analize şi proceduri de business care să ne permită să operăm, să procedăm, să luăm decizii în cunoştinţă de cauză şi să raportăm performanţele afacerii noastre.

COMUNICAŢII

 

Folosim datele pe care le colectăm pentru a furniza comunicări către dumneavoastră şi a le personaliza. De exemplu, vă putem contacta prin telefon sau e-mail sau prin alte mijloace pentru a vă informa când se termină un contract, pentru a discuta despre modalităţile de plată, pentru a vă informa sau a vă întreba despre o cerere de ofertă, pentru a vă oferta produsele şi serviciile noaste, pentru a vă invita la o expoziţie.

TRANSPORTUL PRODUSELOR.

 

Folosim datele pe care le colectăm pentru a transporta către dumneavoastră produsele achiziţionate de la şi prin intermediul CALLPETER SRL, date care sunt transmise în siguranţă către şoferul care face livrarea directă.

ACHIZIŢII DIRECTE

 

Folosim datele dumneavoastră pentru a le transmite furnizorilor, şoferilor, direct, cu acordul dumneavoastră.

Conform cerinţelor Legii nr. 679/2016 pentru protecţia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi a noului Regulament General privind Protecţia datelor (GDPR-ce va intra în vigoare în 25 mai 2018) avem obligaţia de a prelucra în condiţii de siguranţă datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră în scopuri asociate comercializării produselor şi serviciilor CALLPETER SRL.

Dacă aveţi o problemă de confidenţialitate, o plângere sau o întrebare pentru responsabilul cu protecţia datelor de la CALLPETER SRL, vă rugăm să ne contactaţi utilizând adresa de email cofetarie.contact@gmail.com. Vom răspunde la întrebări sau preocupări în termen de 30 zile.

Atunci când un client încearcă, cumpără produse şi servicii, CALLPETER SRL colectează date pentru a furniza acest serviciu, inclusiv utilizări compatibile cu furnizarea produsului/serviciului, pentru a oferi cele mai bune experienţe cu produsele noastre şi să comunice cu clientul.

De exemplu, atunci când un client se angajează cu un reprezentant de vânzare, colectăm numele şi datele de contact ale clienţilor, împreună cu informaţii despre organizaţia clientului, pentru a susţine acel angajament.

Atunci când un client interacţionează cu un profesionist din domeniul consultanţei CALLPETER SRL, colectăm date de personale şi date despre produse sau reclamaţii pentru a identifica şi rezolva probleme.

Dacă aveţi întrebări, comentarii sau reclamaţii cu privire la această politică de confidenţialitate sau practicile noaste de confidenţialitate, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la cofetarie.contact@gmail.com.

În cazul în care nu mai doriţi să fiţi informat despre produsele, serviciile şi evenimentele CALLPETER SRL vă rugăm să ne transmiteţi o solicitare în acest sens la adresa cofetarie.contact@gmail.com. În cazul în care nu primim de la dumneavoastră o solicitare în acest sens, considerăm ca datele dumneavoastră pot fi preluate cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Partajăm datele dumneavoastră cu caracter personal cu acordul dumneavoastră sau în cazul în care este nevoie de ele pentru a finaliza o comandă sau a furniza un produs pe care l-aţi solicitat.

De exemplu, partajăm conţinutul dumneavoastră cu terţi atunci când ne spuneţi să facem acest lucru, atunci când furnizaţi datele de plată pentru a face o achiziţie, vom partaja datele de plată cu băncile şi alte entităţi/colaboratori care prelucrează care tranzacţii privind plăţile sau furnizează alte servicii financiare şi pentru a contribui la prevenirea fraudelor.

CALLPETER SRL se angajează să protejeze securitatea datelor dumneavoastră personale. Utilizăm o varietate de tehnologii şi proceduri de Securitate pentru a vă proteja datele personale de accesul, utilizarea sau dezvăluirea neautorizată a acestora.

CALLPETER SRL păstrează datele personale atâta timp cât este necesar pentru furnizarea produselor şi îndeplinirea comenzilor pe care le-aţi solicitat sau pentru alte scopuri esenţiale, cum ar fi respectarea obligaţiilor noastre legale, soluţionarea litigiilor şi punerea în aplicare a acordurilor noastre.

De asemenea vom folosi Google Ads, ca un furnizor terţ, pentru a servi reclame CALLPETER SRL pe alte site-uri.

CALLPETER SRL rulează reclame prin rețelele de socializare Facebook și Instagram pentru a promova noi produse, oferte sau evenimente.

În ceea ce privește rețelele sociale, CALLPETER SRL își rezervă dreptul de a invita noi persoane să aprecieze pagina oficială Peter's Place, de a șterge/ascunde comentariile denigratoare, de a bloca utilizatorii care nu respectă alți utilizatori sau care afectează imaginea Peter's Place. Persoanele care apreciază postările pot primi invitație din partea administratorilor paginii pentru a aprecia pagina.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări în Politica de Confidenţialitate în orice moment de la data publicării acesteia. Pentru eliminarea oricărei neînţelegeri, prin continuarea utilizării produselor CALLPETER SRL, vă daţi acordul asupra acestor modificări şi asupra noilor versiuni ale Politicii de Confidenţialitate.

Această politică de confidenţialitate reglementează modul în care www.petersplace.com colectează, utilizează, menţine şi prezintă informaţii colectate de la utilizatorii (fiecare, un “utilizator”) website-ului („Site”). Această politică de confidenţialitate se aplică pentru Site şi pentru toate produsele şi serviciile oferite de www.petersplace.com.

Informaţii Personale de Identificare

Putem colecta informaţii personale de identificare de la utilizatori într-o varietate de moduri, incluzând, dar nu limitat la: atunci când utilizatorii vizitează site-ul nostru, se abonează la newsletter, completează un formular şi/sau în legătură cu alte activităţi, servicii, funcţii sau de resursele care sunt disponibile pe site-ul nostru. Utilizatorilor li se poate cere după caz, adresa de e-mail, numărul de telefon şi numele. Utilizatorii pot, cu toate acestea, să viziteze site-ul nostru anonim. Vom colecta informaţii de identificare personale de la utilizatori numai în cazul în care ne prezintă în mod voluntar astfel de informaţii. Utilizatorii pot refuza să furnizeze informaţii personale de identificare, dar aceasta i-ar putea împiedica să se angajeze în anumite activităţi legate de site.

Informaţii de identificare Non-personale

Putem colecta informaţii de identificare non-personale ale utilizatorilor noştri ori de câte ori aceştia interacţionează cu site-ul nostru. Informaţiile non-personale de identificare pot include numele browser-ul, tipul de calculator şi informaţii tehnice despre mijloacele utilizatorilor de conectare la Site-ul nostru, cum ar fi sistemul de operare şi furnizorul de servicii de internet utilizat, sau alte informaţii similare.

În ceea ce privește politica de utilizare a cookie-urilor, vă rugăm să accesați acest link unde am prezentat explicit tipurile de cookie utilizate.

În cazul în care de pe website-ul www.petersplace.com sunt sustrase date în mod ilegal ne obligăm să vă informăm, în maxim 48 de ore de la constatarea evenimentelor, printr-un e-mail trimis la adresa menționată de dvs în Formularul de contact.

Prin citirea acestei politici aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de a fi informat, dreptul de a accesa datele personale, dreptul la rectificare, dreptul de a fi uitat, de a restricționa procesarea, dreptul la portarea datelor, dreptul de a obiecta și de a restricționa luarea automată de decizii.

DREPTUL DE A REFUZA SĂ DEVII O PERSOANĂ VIZATĂ
De la început, primul tău drept ca cetățean al UE este de a refuza să devii o persoană vizată, adică de a refuza ca datele tale personale să fie prelucrate. Cu toate acestea, este puțin probabil ca multe persoane să reușească acest lucru, să nu aibă activități bancare de exemplu, telefon, să nu fie angajați și așa mai departe.

DREPTUL DE A FI INFORMAT
O dată ce ai consimțit și ai devenit o persoană vizată, ai dreptul de a fi informat despre tot ce se întâmplă cu datele tale personale, la ce sunt folosite, să le accesezi, să le modifici și chiar să revoci consimțământul pentru o anumită organizație. În același timp, ai dreptul să îți accesezi datele personale ori de câte ori vrei.

DREPTUL DE A RESTRICȚIONA PRELUCRAREA DATELOR
Conform GDPR o persoană are dreptul de a restricționa prelucrarea datelor personale în diverse circumstanțe. De exemplu, o persoană vizată poate restricționa prelucrarea datelor personale când crede că acestea nu sunt exacte. În acest caz, persoana va putea restricționa prelucrarea datelor până când acuratețea acestora este verificată. Un alt caz când se poate restricționa prelucrarea datelor este momentul în care persoana vizată obiectează prelucrării.

PORTABILITATEA DATELOR
Ai de asemenea dreptul la portarea datelor. În lipsa altor condiții contractuale (de care ar trebui să fii informat înainte de a consimți prelucrării datelor) atunci îți poți muta datele de la un furnizor la altul într-un mod ușor și rapid.

DREPTUL DE A FI UITAT (DREPTUL LA ȘTERGEREA DATELOR)
Un alt drept important este cel la ștergerea datelor (sau de a fi uitat). Principiul general este că o persoană are dreptul de a cere ștergerea datelor personale. Acest drept nu este unul absolut, aceasta însemnând că există circumstanțe în care datele nu vor fi șterse la cererea persoanei vizate. De exemplu, dacă datele personale sunt folosite pentru conformarea cu o obligație legală sau pentru siguranța sănătății publice, pentru cercetare științifică atunci dreptul la ștergerea datelor poate fi refuzat persoanei vizate.

DREPTURI LEGATE DE PROCESUL DECIZIONAL AUTOMATIZAT ȘI CREAREA DE PROFILURI
Acest drept dorește să apere persoanele de anumite decizii cu potențial negativ care are putea fi luate fără intervenție umană. GDPR-ul definește crearea de profiluri ca fiind orice formă automatizată de prelucrare în scopul evaluării anumitor aspecte personale ale individului, cum ar fi performanța la muncă, sănătatea, preferințe personale, situația economică, locația și altele. Dacă o organizație folosește crearea de profiluri, trebuie să ia anumite măsuri de siguranță. De exemplu, să fie utilizate proceduri matematice sau statistice corecte, datele cu caracter personal să fie securizate, să existe măsuri care permit anomaliilor să fie corectate cu un risc minim de erori.

Acceptarea de către dvs. a acestor termeni

Folosirea acestui Site semnifica acceptarea acestei Politici de Confidenţialitate. Dacă nu sunteţi de acord cu această politică, vă rugăm să nu utilizaţi Site-ul nostru. Utilizarea în continuare a Site-ului după afişarea modificărilor la această politică va fi considerată o acceptare a acelor modificări.

Dacă doriţi ca datele dvs personale să fie șterse, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa cofetarie.contact@gmail.com

În măsura în care doriți să rămâneți informat cu privire la produsele noastre, ofertele lunare și să primiți în continuare produse şi servicii din partea societății CALLPETER SRL și după data de 25 Mai vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos și să ne transmiteți confirmarea dumneavoastră în scris la adresa de mail cofetarie.contact@gmail.com.

bottom of page